“Nem mondhatom el senkinek..” avagy Redesign 2.0

Tudjátok van az a pont az életben, mikor az ember úgy érzi, hogy újra kell terveznie pár dolgot. Általában ahogy nézem egyre több ember életében van ilyen pont és egyre több ilyen alkalom van. Mikor valamin változtatni kell. Nem biztos, hogy nagyot, de valamit mindenképp. Ezt szimbolizálja a blog megújulása is. Az elmúlt bő 10 hónapban lassan de biztosan gyűlt a mondanivaló, majd szép lassan elpárolgott 🙂 De jöttek helyette újak. Most telt meg annyira a képzeletbeli pohár, hogy elérkezettnek láttam az időt, hogy újra firkantsak valamit. Azonban kicsit másképp, mint eddig.

 

Mióta az eszeme(n)t tudom (höhö) mindig is írtam valamit. Szóval már nagyon régóta írok. Naplóval kezdtem persze én is 20x éve, meg füzetlapokkal, meg ilyesmivel..ismerős ugye? 🙂 Azután átnyergeltem a webre és megváltozott az egész mondanivaló. Szerintem vízöntői mivoltom “átka” ez a folyamatos megújítási kísérlet a világgal szemben, amiből nagyon sokáig tartott lejjebb adnom. Ebben segített az a jó pár konfliktus is, amivel “tapasztaltabb” lettem útközben. Talán az is probléma, hogy ha az ember nem tudja eldönteni, hogy alapvetően kinek ír? A tömegeknek vagy önmagának? Mindig szerettem volna ezt 2:1ben megvalósítani, de azt hiszem ezt egyszerűen nem lehet. Csak akkor, hogy ha elég elszánt az ember és sikeresen állja a támadásokat is, ami viszont rám nem jellemző. Annyi felesleges háborúba és trollkodásba sikerült belecsöppennem azért, mert vállaltam a véleményem, hogy a végén feladtam. Nem a gondolataim. Van, amit nem lehet. Nekem mindig számított mások véleménye, csak nincs annyi energiám feleslegesen ami ahhoz kéne, hogy ezekből a csatákból jól jöjjek ki. Nem győztesen, mert olyan nincs. Csak sokan azt hiszik, hogy van és ezért is esnek neki mindenkinek akivel nem egyezik a véleményük. Én nem szeretném feltétlen táplálni az egójukat, arra van még elég lehetőségük máshol is.

Szóval egy kicsit váltok. Írom ami eszembe jut, cserében magamnak vagy annak aki idetéved esetleg. Nem fogom reklámozni, akármennyire is “nagy kinyilatkoztatásnak” érzem a dolgot. Biztos lesz olyan pillanatom, mikor újra megtenném, remélhetőleg már épp eleget kaptam ahhoz, hogy ilyenkor eszembe jusson, hogy nem kéne 😀

Ezért mindenhonnan leszedtem a blog címét (remélem) és bízom benne, hogy ha olvassa is valaki, akkor az főleg azért fogja tenni, mert valami “pluszt” ad neki. Ahogy eredeti szándékom is mindig ez volt. Volt olyan bejegyzésem amire elsöprő erejű pozitív visszajelzés érkezett és volt olyan aki azt írta, hogy sikerült megváltoztatnom az életét. Remélem, hogy tényleg így is lett.

 

Use-your-imagination-bitch.jpg_www.EpicWpp.com_-650x365

 

Szóval nem ígérek semmit. The show must go on..

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s