Semmi Extra

Nem tudom mi lelt, hogy újra ide írok. Talán egy kis bűntudat is az oka, hogy vannak személyek akiknek évek óta ígérek némi “updatet” az életemről, de megmondom őszintén, nem tudtam rávenni magam, hogy ezt megtegyem. Részben mert hiszem, illetve hittem, hogy senkit sem érdekel, de a valóság az az volt, hogy évekig(!) volt aki visszalátogatott ide, a statok nem hazudnak. Volt aki hónapokig minden egyes nap megnézte az oldalt évek múlva is, hogy ide írtam. Nem is tudtam mire vélni, de nagyon megható volt, hogy valaki ennyire kíváncsi volt rám.

Miután mindenki sikeresen eltűnt innen, maximum csak az olvassa vagy fogja olvasni ezt, akit érdekel vagy ide téved 🙂 Nincs szándékomban újra feléleszteni és gyakorivá tenni az írásokat, mert nincs mondanivalóm. Vannak dolgok a fejemben amiket szívesen kiírnék persze, de akárhányszor oda jutok..inkább hagyom.

Na, akkor a lényeg. Mi is történt az elmúlt években?

Munkahelyet váltottam. Igazából ezzel együtt életet váltottam és 10 év után otthagytam azt a céget, ami már rég nem az életem volt, csak a nyomorom. Nem volt egyszerű, de nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy így alakult, persze tettem is érte, a szerencse önmagában kevés lett volna.
Informatikus lettem, ami mindig is az álmom volt. Szépen haladok felfelé a “ranglétrán”, nincs okom panaszra 🙂

Viszont aludni azóta sem tudok normálisan, most értem meg arra, hogy meguntam a “mozit” minden éjjel a fejemben és inkább leszedálom magam kicsit, mert az agyam a legfontosabb “kenyérkereső testrészem” 🙂

Volt egyszer velem egy interjú, ahhoz készült a folytatás, ami végül nem jelent meg. Ott sok mindent elmondtam, beszéltem arról is, hogy mi volt ez a nagy külföld téma. Hogy megyek, majd végül nem.
Továbbra sem érzem úgy, hogy bárkinek is magyarázkodnom kellene, de azért valamit talán illik mégis mondani erről. A válasz zanzásítva, hogy nem jött össze. Ahogy közeledett az idő, mindenki kihátrált, aki addig azzal kecsegtetett, hogy segít, a bkv-s fizuból nem volt elég önerő és az angol tudásom sem volt kielégítő. Dióhéjban ennyi.

Mivel nem történt meg, így nem is tapasztaltam meg, hogy milyen lenne. Pont ezért még mindig tervben van, csak egészen más megközelítéssel, mint eddig. Most hogy végre azt csinálom amit szeretek, nem fogok kimenni járművezetőnek, mosogatónak vagy felszolgálónak, hogy onnan újra kezdjem építeni az egészet. Annál azért jobb dolgom van most itt, bár nagyon nem tetszik ami itt folyik az országban és egyre jobban aggaszt is a dolog.

A másik lényeges dolog, hogy másfél év szünet után visszatértem a twitterre, mert akkoriban írtam játékcikkeket és a team úgy volt vele, hogy vihetném a twitter csatornát és majd népszerűsítem az oldalt, de végül maradtam a saját kis vonalamon.. Nem csinnadrattával, nem folytattam ott ahol eddig, és többet nem is lesz olyan fontos ez az egész, mint anno volt. Ha erről beszélek akkor mindig lesz bennem egy keserű érzés, és nem is ok nélkül. Nem bántam meg, hogy eljöttem onnan és tartottam szünetet, de azt igen, hogy nagyon ki tudtak kezdeni emberek, szépen hátulról és ok nélkül. Mint mindennek, annak az időszaknak is voltak nagyon jó pillanatai amiket valahol néha visszasírok, de akkor sem bántam meg, hogy így alakult, és többet nem is lesz olyan platform szerintem, ahol ennyire intenzíven jelen lennék. Mondjuk néha érdekes látni, hogy kik kötöttek ki végül egymás mellett, összeházasodtak, család, miegymás. De senkit sem kerestem meg a régi körből, hogy felvegyem vele a kapcsolatot, egyedül 2 kivétel volt szakmai okokból, de mindkettő bőséges csalódás volt. Tanultam a dologból, valahol értem is az egészet és nem is fogok teperni azért, hogy bármit is visszahozzak ebből. Az élet erről szól, tovább kell lépni.

Fú, ez megint fránya bölcsen hangzott. A halálom ez, épp eleget cseszegettek miatta. Látszik, hogy sosem leszek képes normálisan írni, ezért is hagytam abba a blogolást is. Annyi világmegváltó van, minek legyen még eggyel több? Azóta már cikkeket sem írok, csak játszom. Elfogadtam, hogy maradok gamer és a játék ugyanúgy az életem része marad, mint az IT.

Abba is hagyom az írást, ennyi is bőven elég volt 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s